Grillet søtpotetsalat
Velg antall personer
Slik gjør du
-
Trinn 1
Grill søtpoteter og løk i utkanten av grillen, på indirekte varme. Snu flere ganger. De kan godt bli litt svartbrent og rynkete utenpå, men ikke helt forkullet.
-
Trinn 2
Søtpotetene er ferdige når de er myke helt gjennom. Stikk med en gaffel eller kniv.
-
Trinn 3
Løken er ferdig når søtpoteten er det – den er god både når den er gjennomstekt og myk, og når den fortsatt har litt spenst i seg.
-
Trinn 4
Grill chilien i et par minutter på høy varme.
-
Trinn 5
Avkjøl litt. Del løk og søtpotet i to. Fjern skinnet på søtpoteten og de brente ytterste lagene på løken. Skjær søtpotet i terninger, løk i skiver og hakk chili.
-
Trinn 6
Ha alt i en bolle. Ha over limesaft, finhakket koriander, sesamolje sesamfrø og chilisaus. Smak til med salt og topp med hakkede nøtter.