Kremet suppe med søtpotet og kokos
Sunn og kremet suppe med søtpotet og kokos, toppet med sprø spekeskinke. Et hint av appelsin og ingefær gir ekstra aroma.
Velg antall personer
Voksne
2
Barn
2
Slik gjør du
-
Trinn 1
Skrell søtpoteter og del i terninger. Kok møre i saltet vann. Sil av vannet.
-
Trinn 2
Sett stekeovnen på 180 grader varmluft. Kok opp kokosmelk. Ha søtpotet, karri og ingefær i gryten. Press appelsin og tilsett saften i gryten. Kjør glatt med en stavmikser. Smak til med salt og pepper.
-
Trinn 3
Legg spekeskinke utover et bakepapir på en stekeplate. Stek i ovnen til skinken er sprø. Avkjøl, og knus skinken med fingrene eller i en kjøkkenmaskin.
-
Trinn 4
Server suppen med en skje creme fraiche, og et dryss spekeskinkeknas. Pynt med koriander.
Prøv også