Hopp til innhold

Loaded bakt søtpotet

3.5 i snitt
Loaded bakt søtpotet
Bakt potet er tilbake på middagsbordet. Prøv denne varianten med søtpotet og masse digg topping!

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

4 stk
Søtpotet
50 gr
Gresskarkjerner
50 gr
Revet ost
2 stk
Vårløk
1 boks
Mais
4 ss
Cowboy butter eller annet kryddersmør
1 klype
Salt og pepper
1 dash
Bladpersille (finhakket)

Slik gjør du

  1. Trinn 1

    Prikk søtpotetene med en gaffel flere steder og pakk hver av dem i hvert sitt stykke folie. Legg pakkene rett på glørene (eller på indirekte varme)i grillen. Søtpotetene kan også stekes i ovnen på 200 grader varmluft. De er ferdige når de kjennes veldig myke når du klemmer på midten, etter ca. en time.

  2. Trinn 2

    Rist gresskarkjernene gylne i en tørr panne og skjær vårløk i skiver. Pakk ut potetene og skjær et snitt på toppen på langs. Fordel ost i potetene og krydre med salt og pepper. Topp med gresskarkjerner, mais og vårløk. På toppen legger du en klatt cowboy butter eller annet kryddersmør. Pynt evt. med bladpersille.

Prøv også