Hopp til innhold

Vafler med spinat

4.4 i snitt
Tidsbruk 30 minutter
Vanskelighetsgrad Enkel ferdighetsnivå
8 ingredienser
102 planlagt
Vafler med spinat
Disse vaflene med spinat er gylne utenpå og grønne inni. En næringsrik og sunnere variant, som passer godt i matpakken, til frokost eller som turmat.

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

125 gr
Spinat
3 stk
Egg
3 dl
Melk
0.5 ts
Natron
2 ss
Flytende margarin
230 gr
Fin sammalt hvetemel
1 ts
Bakepulver
0.3 ts
Salt

Slik gjør du

Trinn 1

Skyll og tørk spinaten. Kjør spinat, melk, egg og margarin sammen i en blender eller food prosessor.

Trinn 2

Visp inn de tørre ingrediensene og la røren svelle på benken i 20 minutter.

Trinn 3

Stek vaflene på medium varme for å beholde grønnfargen. Avkjøl på rist.

Serveringstips

Vaflene smaker fantastisk med røkelaks og kremost, eller med kalkunskinke og paprika.

Oppskriften gir ca. 5-6 plater.