Vafler med brødrester

Ta vare på smuler og brødrester, og overrask familien med nystekte vafler laget av ukens brødsvinn.
Velg antall personer
Voksne
2
Barn
2
Slik gjør du
Trinn 1
Kjør brødskalkene/restene gjennom en foodprosessor eller blender til alt er finmalt. For at brødet lettere skal knuses, tilsetter du litt av melken under prosessen.
Trinn 2
Visp sammen brødsmuler, egg, sukker og melk.
Trinn 3
Rør inn smeltet smør, sukker, vaniljesukker bakepulver og mel. Ikke bruk alt melet med en gang. Ta litt og litt til du får en passelig tykk, jevn og glatt røre.
Trinn 4
La røren svelle i 10-20 minutter, og stek vaflene som vanlig i et vaffeljern, på middels varme.
TIPS!
Bruk vaflene i matpakken, og ha ønsket pålegg i egen beholder. Disse smaker godt sammen med syltetøy, brunost, fruktbiter eller annet favorittpålegg.