Eggemuffins med paprika og tomat
Enkle vegetariske eggemuffins med paprika, cherrytomat og ost. Perfekt til frokost, lunsj eller i matpakka. Bergen gjerne to muffins per person.
Velg antall personer
Voksne
2
Barn
2
Slik gjør du
-
Trinn 1
Forvarm stekeovnen til 180 grader varmluft. Smør muffinsformer med mykt smør.
-
Trinn 2
Bland sammen melk og maisstivelse så maisstivelsen løses opp i melken. Ha i egg, fløte, salt og pepper og pisk godt sammen.
-
Trinn 3
Rens paprikaen og skjær i terninger. Fres i 3 minutter i olivenolje med hakket hvitløk, salt og pepper.
-
Trinn 4
Fyll muffinsformene med paprika og fyll på eggeblandingen til kanten. Del cherrytomater i to og ha på toppen.
-
Trinn 5
Stek i 16–18 minutter på midterste rille til muffinsene har stivnet.
-
Trinn 6
Server nystekte og lune med godt brød, smør og en skje rømme.
Prøv også