Eggemuffins med paprika og tomat

Tidsbruk 30 minutter
12 ingredienser
39 planlagt
Eggemuffins med paprika og tomat
Legg oppskrift
i handlelapp
Enkle vegetariske eggemuffins med paprika, cherrytomat og ost. Perfekt til frokost, lunsj eller i matpakka. Bergen gjerne to muffins per person.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

8 stk
Egg
1 dl
Melk
2 ss
Maisstivelse
1 dl
Kremfløte
2 stk
Paprika
2 ss
Olivenolje
2 fedd
Hvitløk
20 stk
Cherrytomater
1 ts
Salt
1 ss
Mykt smør til å smøre muffinsformene med
1 klype
Salt
1 klype
Pepper

Slik gjør du

Trinn 1

Forvarm stekeovnen til 180 grader varmluft. Smør muffinsformer med mykt smør.

Trinn 2

Bland sammen melk og maisstivelse så maisstivelsen løses opp i melken. Ha i egg, fløte, salt og pepper og pisk godt sammen.

Trinn 3

Rens paprikaen og skjær i terninger. Fres i 3 minutter i olivenolje med hakket hvitløk, salt og pepper.

Trinn 4

Fyll muffinsformene med paprika og fyll på eggeblandingen til kanten. Del cherrytomater i to og ha på toppen.

Trinn 5

Stek i 16–18 minutter på midterste rille til muffinsene har stivnet.

Trinn 6

Server nystekte og lune med godt brød, smør og en skje rømme.