Eggemuffins med potet og skinke

Enkle eggemuffins med potet, skinke og ost som passer perfekt til frokost, lunsj eller i matpakka. Beregn gjerne 2 matmuffins per person.
Velg antall personer
Voksne
2
Barn
2
Slik gjør du
-
Trinn 1
Bland sammen melk og maisstivelse
så den løses opp i melken. -
Trinn 2
Ha på fløte, egg, salt og pepper og
pisk godt sammen. -
Trinn 3
Smør muffinsformene med mykt smør.
-
Trinn 4
Varm ovnen til 180 grader varmluft.
-
Trinn 5
Bland sammen terninger av kokte
poteter, skinke, revet ost og fyll i
smurte muffinsformer. -
Trinn 6
Hell på muffinsrøren og stek ved 180
grader varmluft i 16-18 min.
til muffinsen er stivnet. -
Trinn 7
Server dem nystekte og gjerne med et godt brød og en skje rømme.
Prøv også