Horn med ost og skinke | Oppskrifter | REMA 1000
Hopp til innhold

Horn med ost og skinke

4.5 i snitt
Horn med ost og skinke
Fylte horn er godt, enkelt å lage og du kan fryse dem ned. Det er lett å varme dem opp igjen på 150 grader i 10 minutter, da har du ferske gode horn hver dag.

Antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

Deigen

1 pk
Fersk gjær
3.5 dl
Melk
0.5 kg
Hvetemel
1.5 ts
Salt
100 gr
Smeltet smør

Fyll og topping

200 gr
Revet ost
200 gr
Salami/ skinke/ bacon
1 stk
Egg til pensling
4 ss
Sesamfrø/valmuefrø

Slik gjør du

 1. Trinn 1

  Ha mel, gjær(smuldre opp), og salt i en kjøkkenmaskinbolle med eltekrok. Bland alt sammen. Smelt smøret i en kjele, trekk av platen og tilsett melk.

 2. Trinn 2

  Ha smør/melkeblandingen sammen med de tørre ingrediensene og elt på lav hastighet i 10 minutter. Samle deigen sammen til en ball og la heve i en stor bolle i ca. 45 minutter eller til dobbel størrelse. Ha deigen ut på en melet kjøkkenbenk og press luften ut. Del deigen i to deler.

 3. Trinn 3

  Kjevle hver del ut til en stor runding. Bruk en kniv eller pizzakutter og kutt 8 pizzadeler. Altså skal du få 8 deler ut av hver runding. 16 til sammen. Ha litt (eller mye) revet ost og hakket salami/bacon/skinke på den bredeste delen av pizzastykket. Rull innover slik at du får fine horn.

 4. Trinn 4

  Kle to stekebrett med bakepapir og plasser 8 horn på hvert brett. La stå i 15 minutter før steking. Pensle med pisket egg og strø valmuefrø/sesamfrø over. Stek på 200 grader i 12-15 minutter.

Ida Gran Jansen

 http://idagranjansen.com/