Brødkrans
Hjemmebakt brød hører påskefrokosten til. Denne saftige brødkransen lager du på bare 1 time. Perfekt til lange helgefrokoster!
Velg antall personer
Voksne
2
Barn
2
Slik gjør du
-
Trinn 1
Løs opp gjæren i lunken melk. Tilsett salt, bakepulver og sukker og spe med smeltet smør. Tilsett litt og litt mel og elt sammen til en fin deig. Dekk til og sett til heving i 40 min.
-
Trinn 2
Ha deigen over på en melet flate. Del deigen i tre og rull ut til pølser som måler ca. 65 cm. Finn frem et bakebrett kledd med bakepapir.
-
Trinn 3
Sett ovnen på 180 grader, varmluft. Legg de tre pølsene på brettet og lag en flette. Form til en krans og skjul endene på fletta under kransen. La heve i 15 min. og pensle så kransen med melk. Sett midt i ovnen i ca. 20-25 min. Avkjøl på rist.
Prøv også