Eltefrie grove rundstykker
Gode, varme rundstykker er herlige til helgefrokosten. Med eltefri metode kan du kose deg med rundstykker også på hverdagsmorgenene, helt uten å kna.
Velg antall personer
Voksne
3
Barn
3
Slik gjør du
-
Trinn 1
Antall
Denne oppskriften lager ca. 12 rundstykkerHa olje og vann i en bakebolle. Spe med de tørre ingredienser og rør sammen. Dekk til deigen med plast og la stå natten over, gjerne på et kjølig sted.
-
Trinn 2
Velt deigen ut på en melet overflate og del i 12 emner. Form til rundstykker. Legg hvert emne med god avstand på en stekeplate med bakepapir. Pensle med sammenpisket egg og strø eventuelt frø på.
-
Trinn 3
Sett i kald ovn (midt i ovnen) og sett ovnen på 200 grader varmluft. Stek til rundstykkene er gylne, ca. 30–35 minutter. Avkjøl på rist.
Prøv også