Hjemmelagde pølsebrød

Det er enkelt å ta med seg en pakke pølsebrød fra butikken, men det er faktisk nesten like enkelt å lage hjemmelagde pølsebrød selv. Prøv selv, da vel!
Velg antall personer
Voksne
2
Barn
2
Slik gjør du
-
Trinn 1
Bland gjær, salt, sukker og mel og spe med lunken melk, egg og olje. Elte deigen med kjøkkenmaskin eller for hånd i minimum 5 min. Kle deigen med plast og sett lun t i 20 min.
-
Trinn 2
Ta ut deigen på en melet overflate og del i 8 emner. Dekk en stekeplate med bakepapir. Form emnene til ønsket lengde. Legg på stekeplaten med litt avstand imellom. Legg et klede over og hev i 15-20 min. Sett ovnen til 190 grader, varmluft.
-
Trinn 3
Pensle brødene med sammenpisket egg og strø over sesamfrø. Sett midt i ovnen og stek i ca. 17 min. til brødene er gylne. Avkjøl på rist.
Prøv også