Hjemmelaget knekkebrød

Velg antall personer
Slik gjør du
-
Trinn 1
Bland sammen de tørre ingrediensene.
-
Trinn 2
Spe på med vann under omrøring til du har en deig som ligner havregrynsgrøt. La deigen stå i bakebollen på benken i 15 min.
-
Trinn 3
Dekk to stekebrett med bakepapir og bre massen utover jevnt utover med en slikkepott.
-
Trinn 4
Forvarm stekeovnen til 160 grader varmluft. Stek på midterste rille i ca. 10 minutter. Ta ut brettene og del opp i passende størrelser. Strø over litt flaksalt og frø om du ønsker. Sett stekeplatene tilbake i ovnen og stek videre i en time til knekkebrødene er tørre. Snu alle knekkebrødene opp ned og stek videre i ovnen til knekkebrødene er helt tørre. Det kan ta ca. 20 minutter eller mer.
-
Trinn 5
Avkjøl på rist. Kan oppbevares lenge i en tett boks.