Runde knekkebrød
Velg antall personer
Slik gjør du
-
Trinn 1
Løs gjæren opp i lunkent vann. Bland inn de tørre ingrediensene og elt til en smidig deig.
-
Trinn 2
Kle bakebollen med plast og sett til heving i 30 minutter, på et lunt sted. Sett ovnen på 230 grader.
-
Trinn 3
Del deigen i 20 emner og kjevl ut til sirkler. Juster kantene med en pizzarulle og stikk hull i midten med et glass eller utstikkerform.
-
Trinn 4
Legg sirklene på bakebrett med bakepapir. Prikk huller med en gaffel, og pensle rundstykkene med vann. Strø over litt fingersalt og eventuelt litt sesamfrø, hvis du har.
-
Trinn 5
Sett i ovnen og stek i 7-8 minutter til brødene er sprø. Avkjøl på rist og oppbevar tørt.
Husk å godta cookies i nettleseren for å se step-by-step video her til denne oppskriften
Oppskriften gir
14-16 knekkebrød.