Knekkebrød med frø | Oppskrifter | REMA 1000
Hopp til innhold

Knekkebrød med frø

3.4 i snitt
Knekkebrød med frø
Hjemmelagde knekkebrød med frø er enkelt å lage og smaker skikkelig godt. Disse er perfekte å gi bort i gave til noen du er glad i.

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

25 gr
Fersk gjær
220 gr
Sammalt grovmalt rugmel
2.5 dl
Lunkent vann
2 ts
Flaksalt
180 gr
Siktet hvetemel
3 ss
Sesamfrø
5 ss
Gresskarkjerner
3 ss
Linfrø

Slik gjør du

  1. Trinn 1

    Løs gjæren opp i lunkent vann. Bland inn de tørre ingrediensene og elt til en smidig deig. Kle bakebollen med plast og sett til heving i 30 min på et lunt sted. Sett ovnen på 230 grader, varmluft.

  2. Trinn 2

    Del deigen i 15 emner og kjevl ut til sirkler. Juster med mel ved behov. Juster kantene med en pizzarulle og stikk hull i midten med en pepperkakeform. Legg sirklene på bakebrett med bakepapir. Prikk huller med en gaffel.

  3. Trinn 3

    Sett midt i ovnen og stek i 12-13 min. til brødene er sprø. Avkjøl på rist og oppbevar tørt.