Grove horn med ost og skinke | Oppskrifter | REMA 1000
Hopp til innhold
Rema.no Oppskrifter Bakst Brød og rundstykker Grove horn med ost og skinke

Grove horn med ost og skinke

3.7 i snitt
Grove horn med ost og skinke
Hvem kan egentlig motstå fylte horn? Lager du dem litt grovere, metter de mer – og blir hakket sunnere.

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

60 gr
Smør
3 dl
Melk
0.5 pk
Fersk gjær
425 gr
Hvetemel
1 dl
Lettkokte havregryn
100 gr
Sammalt hvetemel, grovmalt
1 ts
Salt
1 stk
Egg, til pensling
1 neve
Sesamfrø

Fyll

1 dl
Pizzasaus/ ketchup
200 gr
Revet ost
100 gr
Kokt skinke

Slik gjør du

  1. Trinn 1

    Smelt smør. Ta gryten av pannen og hell melken oppi

  2. Trinn 2

    Hell smørmelken i en bakebolle og smuldre i gjæren. Rør og la stå i 10 minutter. Tilsett de tørre ingrediensene. Elt sammen til en fin deig.

  3. Trinn 3

    Dekk over og sett til heving et lunt sted. La heve i en time eller til deigen har hevet til det dobbelte.

  4. Trinn 4

    Kjevle ut deigen til en sirkel. Del i åtte kakestykker. Smør på pizzasaus eller ketchup. Strø på ost og strimlet skinke. Rull sammen “kakestykkene” slik at den tynneste spissen er den siste som rulles. Form til horn og sett på et stekebrett med bakepapir.

  5. Trinn 5

    Sett ovnen til 220 grader, varmluft. Dekk til og la hornene etterheve i 15 minutter. Pisk egg og pensle hvert horn. Strø sesamfrø over og sett midt i ovnen i ca. 13-14 minutter til hornene er gylne. Avkjøl på rist.