Eggacado | Oppskrifter | REMA 1000
Hopp til innhold

Eggacado

4.0 i snitt
Eggacado
Retten som har tatt verden med storm er enkel å lage! Eggesandwichen er perfekt som lunsjmat eller som ekstra deilig frokost i helgen.

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

4 stk
Pitabrød
4 stk
Egg
2 stk
Vårløk
1 dl
Gresk yoghurt, evt. tyrkisk yoghurt
1 ss
Sennep
2 ts
Chilisaus
4 stk
Cherrytomater
1 neve
Bladspinat
2 stk
Avokado
0
Salt og pepper

Slik gjør du

  1. Trinn 1

    Kok opp vann. Legg eggene i gryten og kok på medium varme i 9 minutter. Kjøl ned eggene med kaldt vann.

  2. Trinn 2

    Skjær vårløk i skiver. Bland yoghurt, sennep og chilisaus. Smak til med salt og pepper. Skrell eggene og skjær i terninger. Vend eggene inn i dressingen sammen med vårløken.

  3. Trinn 3

    Rist pitabrødene og skjær en lomme i brødet. Del tomat og avokado i skiver. Legg spinatblader og tomatskiver i pitabrødet. Topp med eggesalat og noen skiver avokado.