Eggesalat | Oppskrifter | REMA 1000
Hopp til innhold

Eggesalat

4.7 i snitt
Eggesalat
En enkel og velsmakende oppskrift for eggesalat, som tar bare 30 minutter å forberede. Denne oppskriften gir en herlig eggesalat med en deilig balanse av smaker. Perfekt for voksne og barn.

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

4 stk
Egg
1.5 dl
Majones
1.5 dl
Rømme
2 ss
Finhakket dill
2 stk
Finhakket løk
1 klype
Salt
1 klype
Pepper

Slik gjør du

  1. Trinn 1

    Kok eggene i 9 min. Avkjøl i kaldt vann, skrell og kutt eggene i terninger.

  2. Trinn 2

    I en bolle blander du løk, dill, sitronsaft, rømme og majones. Smak til med salt og pepper.

  3. Trinn 3

    Bland forsiktig eggene inn i dressingen. Dryss litt dill over ved servering.