Frokostburger med eggerøre og bacon
Velg antall personer
Slik gjør du
-
Trinn 1
Skjær baconskiver i 3 cm tykke strimler og stek sprø i en panne. Sett til side.
-
Trinn 2
Skjær tomater i båter og bland med salaten. Bland sammen sriracha, rømme og sitron.
-
Trinn 3
Eggerøre: Pisk sammen egg og rømme. Varm en panne. Tilsett smør og ha eggemiksen i pannen. Senk temperaturen til medium–lav og bruk en slikkepott til å røre i eggemiksen fra ytterst til innerst uten å hakke for mye i eggene. Når eggene begynner å sette seg og eggerøren er smilende, trekk av platen. Strø over hakket gressløk, samt litt salt og pepper.
-
Trinn 4
Varm burgerbrødene i ovnen. Del burgerbrødene og fordel eggerøre på de fire underdelene. Legg bacon på toppen og avslutt med burgerbrød. Server med salat og dressing.