Hopp til innhold

Frokostburger med eggerøre og bacon

5.0 i snitt
Tidsbruk 30 minutter
Vanskelighetsgrad Enkel ferdighetsnivå
10 ingredienser
92 planlagt
Frokostburger med eggerøre og bacon

Prøv denne supergode frokostburgeren med eggerøre og bacon. Den passer like godt til brunch eller middag også!

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

4 stk
Brioche burgerbrød
6 stk
Egg
2 ss
Rømme
8 skive
Bacon
2 ss
Finhakket gressløk
1 pose
Middelhavmiks salat
1 kurv
Cherrytomater
2 ss
Smør
1 klype
Salt
1 klype
Pepper

Slik gjør du

Trinn 1

Skjær baconskiver i 3 cm tykke strimler og stek sprø i en panne. Sett til side.

Trinn 2

Skjær tomater i båter og bland med salaten. Bland sammen sriracha, rømme og sitron.

Trinn 3

Eggerøre: Pisk sammen egg og rømme. Varm en panne. Tilsett smør og ha eggemiksen i pannen. Senk temperaturen til medium–lav og bruk en slikkepott til å røre i eggemiksen fra ytterst til innerst uten å hakke for mye i eggene. Når eggene begynner å sette seg og eggerøren er smilende, trekk av platen. Strø over hakket gressløk, samt litt salt og pepper.

Trinn 4

Varm burgerbrødene i ovnen. Del burgerbrødene og fordel eggerøre på de fire underdelene. Legg bacon på toppen og avslutt med burgerbrød. Server med salat og dressing.