Lefserull med fenalår og urtekrem | Oppskrifter | REMA 1000
Hopp til innhold
Rema.no Oppskrifter Lam og fårekjøtt Lefserull med fenalår og urtekrem

Lefserull med fenalår og urtekrem

5.0 i snitt
Lefserull med fenalår og urtekrem
Lefserull er en klassiker på 17.maibordet. Og røkelaksen kan byttes ut med røkelaks.

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

2 stk
Lefser
1 pk
Skivet fenalår
0.5 pk
Ruccula
0.5 stk
Agurk
0.5 boks
Crème Fraîche
3 ss
Basilikum, hakket
0
Salt og pepper

Slik gjør du

  1. Trinn 1

    Bland sammen crème fraîche og hakket basilikum. Smak til med salt og pepper. Smør et lag med kremen på lefsene. Strø over ruccula. Legg skiver av fenalår på toppen.

  2. Trinn 2

    Skjær skiver av agurk med en potetskreller. Legg dem på toppen. Rull sammen lefsene stramt og skjær skiver av rullen.