Hopp til innhold

Pimientos de Padrón

Ingen vurderinger
Tidsbruk 15 minutter
Vanskelighetsgrad Enkel ferdighetsnivå
3 ingredienser
Pimientos de Padrón
Pimientos de Padrón betyr stekt padrónpaprika, og er de små grønne pepperfruktene som ofte er å finne på spanske tapasbord. Nå er de tilgjengelig i Norge også. Slik tilbereder du dem på ekte tapas-vis.

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

1 pk
Pimientos de Padrón
1 dl
Olivenolje
1 ts
Flaksalt

Slik gjør du

Trinn 1

Varm oljen i en panne med høy kant. Når oljen er varm, legger du pepperfruktene i pannen. Stå med litt avstand, for oljen kan sprute litt.

Trinn 2

Når skinnet på padronene begynner å boble og skifte farge, er de ferdige. Ta dem ut av oljen, og legg dem over på en rist eller et kjøkkenpapir. Strø flaksalt over.
Du spiser alt unntatt stilken.