Pimientos de Padrón | Oppskrifter | REMA 1000
Hopp til innhold
Rema.no Oppskrifter Vegetar Pimientos de Padrón

Pimientos de Padrón

Ingen vurderinger
Pimientos de Padrón
Pimientos de Padrón betyr stekt padrónpaprika, og er de små grønne pepperfruktene som ofte er å finne på spanske tapasbord. Nå er de tilgjengelig i Norge også. Slik tilbereder du dem på ekte tapas-vis.

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

1 pk
Pimientos de Padrón
1 dl
Olivenolje
1 ts
Flaksalt

Slik gjør du

  1. Trinn 1

    Varm oljen i en panne med høy kant. Når oljen er varm, legger du pepperfruktene i pannen. Stå med litt avstand, for oljen kan sprute litt.

  2. Trinn 2

    Når skinnet på padronene begynner å boble og skifte farge, er de ferdige. Ta dem ut av oljen, og legg dem over på en rist eller et kjøkkenpapir. Strø flaksalt over.
    Du spiser alt unntatt stilken.