Tapasfest
Velg antall personer
Slik gjør du
-
Trinn 1
Spekemat og ost:
Spekemat anrettes på et fat som sendes på bordet
Ostene anrettes på et fat med fikensyltetøy
-
Trinn 2
Scampi og kjøtt til oppvarming
Scampi marinerte: Legges i ildfast form og varmes i ovn 180 grader varmluft i 5 minutter
Hotwings kyllingvinger: Legges i ildfast for og varmes i ovn 180 grader varmluft i 10 minutter
Chorizopølse: Deles i 2 cm biter, vendes i olivenolje og varmes i ildfast form i ovn ved 180 grader varmluft i 10 minutter.
Kjøttboller i tomatsaus: Kjøttboller og saus legges i ildfast form. Krydre gjerne med litt ekstra chili eller Tabasco. Varmes i ildfast form i ovn ved 180 grader varmluft i 10 minutter.
-
Trinn 3
Tilbehør og brød:
Tilbehør: Hvert tilbehør anrettes i hver sin bolle eller dype tallerken og settes på bordet.
Asparges: kokes i lettsaltet vann i 3 minutter, anrettes på fat og dynk med litt olivenolje.
Pinsa/foccacia: Pensles med olivenolje gjerne med litt hakket hvitløk og urter som timian og rosmarin, og stekes i ovn varmluft 180 grader i 7 minutter, før den deles i biter.