Brie dip | Oppskrifter | REMA 1000
Hopp til innhold

Brie dip

4.3 i snitt
Brie dip
Lag en smakfull brie dip med denne enkle oppskriften. Med sprøstekte baguetteskiver og en fyldig blanding av brie, kremost, honning og basilikum, er denne dippen perfekt som forrett eller til tapasbordet.

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

1 stk
Baguette, liten
6 ss
Olivenolje
250 gr
Brie
125 gr
Kremost naturell
4 ss
Hakkede valnøtter
1 ss
Honning, flytende
1 ss
Hakket frisk basilikum

Slik gjør du

  1. Trinn 1

     

    Se dette innlegget på Instagram

     

    Et innlegg delt av REMA 1000 Norge (@rema1000)


    Sett stekeovnen på 220 grader med over- og undervarme. Skjær baguetten i tynne skiver, dryss over olivenoljen og stek dem i ca. 7-10 min eller til de er gylne og sprø.

  2. Trinn 2

    Mens baguetten steker kan du dele brien i 6-7 biter og ha de i en foodprosessor sammen med kremosten, og mix alt til du får en fyldig og kremete dip.

  3. Trinn 3

    Fordel dipen på et lite serveringsfat. Topp med hakkede valnøtter, honning og basilikum.

  4. Trinn 4

    Server med sprøstekte baguetteskiver og nyt!

Tips

Hvis du vil ha en litt kraftigere smak kan du mixe den med ¼ finhakket rødløk, 1 ts tørket timian og et finhakket hvitløksfedd.