Hopp til innhold

Kremet ostedipp med tre oster

3.5 i snitt
Tidsbruk 15 minutter
Vanskelighetsgrad Enkel ferdighetsnivå
13 ingredienser
189 planlagt
Kremet ostedipp med tre oster

Fyldig ostedipp med deilig sprø og spicy chorizo på toppen. Pefekt som tilbehør til taco, nachos eller tortillachips.

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

2 dl
Kremfløte
100 gr
Cheddar
100 gr
Mozzarella
100 gr
Jarlsberg
2 ss
Syltede jalapeños
0.5 ts
Chilipulver
0.5 ts
Spisskummen
150 gr
Chorizo
2
Vårløk
50 gr
Fetaost, naturell
1
Salte tortillachips, til servering
1 ts
Salt
1 ss
Nøytral olje

Slik gjør du

Trinn 1

Kutt chorizo i små terninger. Stek sprø i en stekepanne med litt nøytral olje, i cirka 6-8 minutter.

Trinn 2

Riv cheddar, mozzarella og Jarlsberg. Kok opp fløte, og rør inn litt og litt av den revne osten. Når osten har smeltet og sausen er glatt, tilsettes finhakket, syltet jalapeños, chilipulver, salt og spisskummen.

Trinn 3

Hell ostedippen over i en serveringsskål og topp med sprø chorizo, hakket vårløk og smuldret fetaost.

Denne oppskriften er laget av

Reneé Fagerhøi