Enchiladas med meksikansk ris
Velg antall personer
Slik gjør du
-
Trinn 1
Forvarm ovnen til 220 °C. Hakk løken og stek i olje i en stekepanne til den er myk og blank. Ha i kjøttdeigen, knus den og stek i et par minutter før du tilsetter halvparten av posen Spice mix. Stek videre til kjøttdeigen er gjennomstekt. Tilsett halvparten av tomatene og la det koke et par minutter.
-
Trinn 2
Varm tortillas etter anvisning på pakken. Bland sammen resten av Spice mix posen med tomatene i en skål. Fordel kjøttdeigfyllet midt på hver tortilla, dryss over revet ost og et par spiseskjeer tomatsaus og rull sammen. Legg enchiladaene i en smurt ildfast form med sømmen ned. Fordel resten av tomatsausen over. Dekk godt slik at tortillaene ikke blir tørre. Dryss over resten av osten og stek i ovn til osten har fått farge og bobler godt.
-
Trinn 3
Meksikansk ris: Finhakk løk og hvitløk og stek i olje i en stekepanne i ca. 1 minutt på middels varme. Ha i risen og og stek videre i ca.1 minutt til under omrøring. Tilsett chilipulver, spisskummen og salt og bland godt. Tilsett hermetiske tomater og kraft og kok opp. Reduser varmen, sett på lokk og kok til risen er mør.
-
Trinn 4
Server Enchiladas Coloradas straks med crema og meksikansk ris.