Loaded nachos med kylling

Kyllingnachos er skikkelig «comfort food». Oppskriften er amerikansk, men basert på smakfulle meksikanske ingredienser. Topp denne retten med revet ost, syltet rødløk og lime.
Velg antall personer
Slik gjør du
Trinn 1
Forvarm ovnen på 200 ̊C. Stek kylling og skjær i skiver. Skjær løk i tynne skiver og hakk jalapeño-chili.
Trinn 2
Legg tortillachips i et tynt lag i en ildfast form. Dryss på et lag revet ost og topp med kylling, løk, rød jalapeño-chili, mais, oliven og kikerter. Legg på et nytt lag chips, mer ost, kylling, jalapeño, mais, løk, oliven og kikerter. Topp det hele med et siste lag revet ost.
Ha formen i ovnen. Stek til osten begynner å boble. Skru på grillen i ovnen og stek videre til osten får små̊ brune flekker og bobler godt. Følg med og pass på at det ikke blir brent.
Ta formen ut av ovnen.
Trinn 3
Syltet rødløk: Kok opp vann, sukker og eddik i en kasserolle. Kutt rødløken i skiver og ha det i kasserollen når sukkeret er oppløst. Kok opp, trekk kasserollen av varmen og avkjøl.
Trinn 4
Topp med avokado i terninger, hakket vårløk, syltet rødløk og rømme.