Loaded nachos med kylling
Velg antall personer
Slik gjør du
-
Trinn 1
Forvarm ovnen på 200 ̊C. Stek kylling og skjær i skiver. Skjær løk i tynne skiver og hakk jalapeño-chili.
-
Trinn 2
Legg tortillachips i et tynt lag i en ildfast form. Dryss på et lag revet ost og topp med kylling, løk, rød jalapeño-chili, mais, oliven og kikerter. Legg på et nytt lag chips, mer ost, kylling, jalapeño, mais, løk, oliven og kikerter. Topp det hele med et siste lag revet ost.
Ha formen i ovnen. Stek til osten begynner å boble. Skru på grillen i ovnen og stek videre til osten får små̊ brune flekker og bobler godt. Følg med og pass på at det ikke blir brent.
Ta formen ut av ovnen.
-
Trinn 3
Syltet rødløk: Kok opp vann, sukker og eddik i en kasserolle. Kutt rødløken i skiver og ha det i kasserollen når sukkeret er oppløst. Kok opp, trekk kasserollen av varmen og avkjøl.
-
Trinn 4
Topp med avokado i terninger, hakket vårløk, syltet rødløk og rømme.