Quesedilla i langpanne

Velg antall personer
Slik gjør du
-
Trinn 1
Kutt kyllingen i mindre biter og finhakk én løk.
Ha olivenoljen i en varm stekepanne sammen med kyllingen, løken og spice mix. La surre i 5-10 min. -
Trinn 2
Legg tortilla wraps på et stekebrett med bakepapir, pass på så det blir tett, og strø over halvparten av osten, så kyllingen og til slutt resten av osten. Legg over en tortilla wrap og pakk godt sammen.
-
Trinn 3
Dekk med folie og stek midt i ovnen på 225 grader i 10 min. Ta av folien og stek videre i 5 min. La den avkjøle seg før du deler den opp.
-
Trinn 4
Kutt opp grønnsakene og lag en blandet salat.
Lag guacamole av avokadoene og smak til med salt, pepper og lime. -
Trinn 5
Server quesedillaene toppet med rømme, salsa, guacamole og koriander, og en frisk salat på siden. Kos deg!
Tips!
Du kan bruke en ekstra langpanne som lokk i stedet for aluminiumsfolie.