Tacobowl med ovnsbakte poteter | Oppskrifter | REMA 1000
Hopp til innhold
Rema.no Oppskrifter Tacos og Tex-Mex Tacobowl med ovnsbakte poteter

Tacobowl med ovnsbakte poteter

3.5 i snitt
Tacobowl med ovnsbakte poteter
Poteter, ost, tacokjøtt, rømme, guacamole og pico de gallo blir til den ultimate tacobowl. Deilige, ovnsbakte poteter gir et friskt og kortreist pust til tacoen som du bare må prøve!

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

1 kg
Kokefaste poteter
2 ss
Olivenolje
1 pk
Taco spice kryddermiks
0.5 stk
Rødløk
1 bunt
Koriander
1 beger
Cherrytomater
1 stk
Lime
2 stk
Avokado
1 pk
Kjøttdeig
1 pk
Revet ost
1 boks
Rømme

Slik gjør du

  1. Trinn 1

    Kutt potetene i terninger, dryss over over olivenolje og halvparten av taco spice kryddermiks. Bland godt sammen og stek på 225 grader i ca. 40 min. Snu de halvveis.

  2. Trinn 2

    Finhakk rødløk og koriander, og del tomatene i fire.
    Bland sammen med saften av en kvart lime. Smak til. Dette kalles pico de gallo og er en fersk salsa.

  3. Trinn 3

    Mos avokadoene med en gaffel og smak til med lime og salt.

  4. Trinn 4

    Stek kjøttdeigen på medium-høy varme og ha i resten av tacokrydderet.

  5. Trinn 5

    Ha potetene i en skål og topp med ost, tacokjøtt, rømme, guacamole og pico de gallo. Kos deg!

Tips!

Du kan bruke hvilken som helst type kjøttdeig eller karbonadedeig.
Når det gjelder topping er det ingen regler. Bruk det du er mest glad i, men vi anbefaler å prøve oppskriften som den er!