Tacobowl med ovnsbakte poteter
Velg antall personer
Slik gjør du
-
Trinn 1
Kutt potetene i terninger, dryss over over olivenolje og halvparten av taco spice kryddermiks. Bland godt sammen og stek på 225 grader i ca. 40 min. Snu de halvveis.
-
Trinn 2
Finhakk rødløk og koriander, og del tomatene i fire.
Bland sammen med saften av en kvart lime. Smak til. Dette kalles pico de gallo og er en fersk salsa. -
Trinn 3
Mos avokadoene med en gaffel og smak til med lime og salt.
-
Trinn 4
Stek kjøttdeigen på medium-høy varme og ha i resten av tacokrydderet.
-
Trinn 5
Ha potetene i en skål og topp med ost, tacokjøtt, rømme, guacamole og pico de gallo. Kos deg!
Tips!
Du kan bruke hvilken som helst type kjøttdeig eller karbonadedeig.
Når det gjelder topping er det ingen regler. Bruk det du er mest glad i, men vi anbefaler å prøve oppskriften som den er!