Grillet aubergine med granateple
Grillet aubergine med yoghurt og granatepler er både sunt og enkelt! Denne vegetariske retten kan like gjerne serveres alene, eller som velsmakende tilbehør.
Velg antall personer
Voksne
2
Barn
2
Slik gjør du
-
Trinn 1
Skjær auberginer i ca. 2 cm tykke skiver, dryss over litt salt og pensle med olje.
-
Trinn 2
Legg aubergine-skivene på en varm grill. Grill de ca. 2-3 minutter på hver side til de er myke og har fått farge.
-
Trinn 3
Rør yoghurt sammen med finhakket hvitløk og sitronsaft. Smak til med salt.
-
Trinn 4
Fordel aubergineskivene på et stort serveringsfat og ha på klatter av yoghurt.
-
Trinn 5
Spe over med litt balsamicosirup, og topp det hele med granatepler og hakkede urter.
Tips
Server gjerne med grillet pitabrød og/eller couscoussalat.
Prøv også