Spekeskinkerull med avokado og melon | Oppskrifter | REMA 1000
Hopp til innhold

Spekeskinkerull med avokado og melon

4.0 i snitt
Tidsbruk 25 minutter
Vanskelighetsgrad Enkel ferdighetsnivå
14 ingredienser
68 planlagt
Spekeskinkerull med avokado og melon

Server en smak av sommer med disse spekeskinkerullene med avokado og melon. Server med sukkerertsalat og hjemmelagd hvitløksbrød.

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

200 gr
Spekeskinke
2 stk
Avokado
0.5 stk
Melon
1 pose
Ruccula
1 stk
Rømme
2 pose
Sukkererter
1 stk
Rødløk
2 ss
Sitronsaft
0.5 potte
Gressløk
1 stk
Baguette
2 fedd
Hvitløk
0.5 dl
Olivenolje
1 klype
Salt og pepper
100 gr
Smør

Slik gjør du

Trinn 1

Kutt avokado og melon i skiver. Legg skiver med spekeskinke på et brett og fyll med avokado, melon og ruccola. Rull sammen.

Trinn 2

Del sukkertene i to og kok i lettsaltet vann i 2 minutter. Avkjøl i kaldt vann og sil av vannet. Bland kokte sukkererter med skivet rødløk, sitronsaft, olivenolje, salt, pepper og hakket gressløk.

Trinn 3

Del baguetten i to på langs. Bland mykt smør med hakket hvitløk, og dekk baguetten med et tykt lag. Stek i ovnen på 220 grader i ca. 5 minutter. Del i porsjonsbiter.

Trinn 4

Ha spekeskinkerullene, sukkerertsalaten og hvitløksbaguetten på en tallerken. Server gjerne sammen med en skje rømme.

TIPS!

Prøv spekeskinke fra Spekeloftet, som har laget spekemat basert på lokale oppskrifter og tradisjonelle håndverksmetoder i årevis. Du finner den hos REMA 1000.