Spekeskinkerull med avokado og melon | Oppskrifter | REMA 1000
Hopp til innhold
Rema.no Oppskrifter Frukt Spekeskinkerull med avokado og melon

Spekeskinkerull med avokado og melon

4.3 i snitt
Spekeskinkerull med avokado og melon
Server en smak av sommer med disse spekeskinkerullene med avokado og melon. Server med sukkerertsalat og hjemmelagd hvitløksbrød.

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

200 gr
Spekeskinke
2 stk
Avokado
0.5 stk
Melon
1 pose
Ruccula
1 stk
Rømme
2 pose
Sukkererter
1 stk
Rødløk
2 ss
Sitronsaft
0.5 potte
Gressløk
1 stk
Baguette
2 fedd
Hvitløk
0.5 dl
Olivenolje
1 klype
Salt og pepper
100 gr
Smør

Slik gjør du

  1. Trinn 1

    Kutt avokado og melon i skiver. Legg skiver med spekeskinke på et brett og fyll med avokado, melon og ruccola. Rull sammen.

  2. Trinn 2

    Del sukkertene i to og kok i lettsaltet vann i 2 minutter. Avkjøl i kaldt vann og sil av vannet. Bland kokte sukkererter med skivet rødløk, sitronsaft, olivenolje, salt, pepper og hakket gressløk.

  3. Trinn 3

    Del baguetten i to på langs. Bland mykt smør med hakket hvitløk, og dekk baguetten med et tykt lag. Stek i ovnen på 220 grader i ca. 5 minutter. Del i porsjonsbiter.

  4. Trinn 4

    Ha spekeskinkerullene, sukkerertsalaten og hvitløksbaguetten på en tallerken. Server gjerne sammen med en skje rømme.

TIPS!

Prøv spekeskinke fra Spekeloftet, som har laget spekemat basert på lokale oppskrifter og tradisjonelle håndverksmetoder i årevis. Du finner den hos REMA 1000.