Spekeskinkerull med avokado og melon

Server en smak av sommer med disse spekeskinkerullene med avokado og melon. Server med sukkerertsalat og hjemmelagd hvitløksbrød.
Velg antall personer
Slik gjør du
Trinn 1
Kutt avokado og melon i skiver. Legg skiver med spekeskinke på et brett og fyll med avokado, melon og ruccola. Rull sammen.
Trinn 2
Del sukkertene i to og kok i lettsaltet vann i 2 minutter. Avkjøl i kaldt vann og sil av vannet. Bland kokte sukkererter med skivet rødløk, sitronsaft, olivenolje, salt, pepper og hakket gressløk.
Trinn 3
Del baguetten i to på langs. Bland mykt smør med hakket hvitløk, og dekk baguetten med et tykt lag. Stek i ovnen på 220 grader i ca. 5 minutter. Del i porsjonsbiter.
Trinn 4
Ha spekeskinkerullene, sukkerertsalaten og hvitløksbaguetten på en tallerken. Server gjerne sammen med en skje rømme.
TIPS!
Prøv spekeskinke fra Spekeloftet, som har laget spekemat basert på lokale oppskrifter og tradisjonelle håndverksmetoder i årevis. Du finner den hos REMA 1000.