Grillspyd med poteter og urter

3.2 i snitt
Tidsbruk 40 minutter
Vanskelighetsgrad Enkel ferdighetsnivå
6 ingredienser
182 planlagt
Grillspyd med poteter og urter
Legg oppskrift
i handlelapp
Kokte småpoteter på grillspyd er perfekt tilbehør til grillmaten, som biff, kylling eller fisk. Krydre med gode urter og salt og gi en til hver gjest.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

500 g
Småpoteter
4 ss
Hakkede urter (f. eks. timian, rosmarin, oregano)
10 g
Smør
4 ss
Olivenolje
1 ts
Flaksalt
1 klype
Pepper etter smak

Slik gjør du

Trinn 1

Kok potetene med skallet på i lettsaltet vann, til de er møre. Tre de ferdigkokte potetene på grillspyd.

Trinn 2

Smelt smør og olje i en gryte, og tilsett urter. Pensle blandingen på grillspydene og smak til med salt og pepper.

Trinn 3

Legg grillspydene på varm grill og grill til de har en fin grillhinne. Noen minutter på hver side.

TIPS

Disse potetene smaker også godt hvis du legger dem i folie sammen med urter, smør, olje og krydder. La de ligge på indirekte varme på grillen i ca. en time.