Hopp til innhold

Grillspyd med poteter og urter

3.4 i snitt
Tidsbruk 40 minutter
Vanskelighetsgrad Enkel ferdighetsnivå
6 ingredienser
213 planlagt
Grillspyd med poteter og urter

Kokte småpoteter på grillspyd er perfekt tilbehør til grillmaten, som biff, kylling eller fisk. Krydre med gode urter og salt og gi en til hver gjest.

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

500 gr
Småpoteter
4 ss
Hakkede urter (f. eks. timian, rosmarin, oregano)
10 gr
Smør
4 ss
Olivenolje
1 ts
Flaksalt
1 klype
Pepper etter smak

Slik gjør du

Trinn 1

Kok potetene med skallet på i lettsaltet vann, til de er møre. Tre de ferdigkokte potetene på grillspyd.

Trinn 2

Smelt smør og olje i en gryte, og tilsett urter. Pensle blandingen på grillspydene og smak til med salt og pepper.

Trinn 3

Legg grillspydene på varm grill og grill til de har en fin grillhinne. Noen minutter på hver side.

TIPS

Disse potetene smaker også godt hvis du legger dem i folie sammen med urter, smør, olje og krydder. La de ligge på indirekte varme på grillen i ca. en time.