Pasta Bolognese med kyllingkjøttdeig | Oppskrifter | REMA 1000
Hopp til innhold
Rema.no Oppskrifter Pasta Pasta Bolognese med kyllingkjøttdeig

Pasta Bolognese med kyllingkjøttdeig

3.6 i snitt
Tidsbruk 20 minutter
Vanskelighetsgrad Enkel ferdighetsnivå
12 ingredienser
Pasta Bolognese med kyllingkjøttdeig
En smakfull kyllingvariant av en pastaklassiker. Kyllingkjøttdeig har også mindre fett og mer protein enn den den tradisjonelle kjøttdeigen. Fint å variere med.

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

Kjøttsaus

1 stk
Gulrot
1 stk
Løk
2 fedd
Hvitløk
1 pk
Kyllingkjøttdeig
2 boks
Hakkede tomater
1 potte
Rosmarin, tørket
1 ts
Timian, tørket
2 ss
Olivenolje
1 ts
Salt
1 klype
Kvernet sort pepper

Pasta

200 gr
Penne eller annen tørket pasta
1 ss
Smør

Slik gjør du

Trinn 1

Skrell gulrot, løk, og finhakk dem i foodprosessor sammen med hvitløk.

Trinn 2

Brun kyllingkjøttdeig i en panne med litt olivenolje, og tilsett de hakkede grønnsakene, rosmarin og timian, og stek videre noen minutter. Hell i hakkede tomater, smak til med salt og pepper og la det småkoke i fem minutter.

Trinn 3

Sett over en kjele vann til koking med 1 ts salt pr. liter vann. Kok pastaen som angitt på pakken, ca. 10 minutter for penne. Sil av vannet, men spar 2 ss kokevann i kjelen med pastaen. Ha i smøret og rør rundt. Da får du den perfekte pastaen.

Trinn 4

Bland kjøttsaus og pasta, så har du Pasta Bolognese.

Tips!

Revet parmesan gir en ekstra fylde til denne enkle retten