Pasta bolognese med kyllingkjøttdeig
Velg antall personer
Slik gjør du
-
Trinn 1
Skrell gulrot, løk og hvitløk. Finhakk dem i foodprosessor.
-
Trinn 2
Brun kyllingkjøttdeig i en panne med litt olivenolje, og tilsett de hakkede grønnsakene, rosmarin og timian, og stek videre noen minutter. Hell i hakkede tomater, smak til med salt og pepper og la det småkoke i fem minutter.
-
Trinn 3
Sett over en kjele vann til koking med 1 ts salt pr. liter vann. Kok pastaen som angitt på pakken, ca. 10 minutter for penne. Sil av vannet, men spar 2 ss kokevann i kjelen med pastaen. Ha i smøret og rør rundt. Da får du den perfekte pastaen.
-
Trinn 4
Bland kjøttsaus og pasta, så har du Pasta Bolognese.
Tips!
Revet parmesan gir en ekstra fylde til denne enkle retten