Pasta bolognese | Oppskrifter | REMA 1000
Hopp til innhold
Rema.no Oppskrifter Pasta Pasta bolognese

Pasta bolognese

3.6 i snitt
Pasta bolognese
Du kan aldri trå feil med en ekte pasta bolognese på menyen. Den deilige smaken av røkt bacon gir nydelig smak til denne retten.

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

650 gr
Kjøttdeig
2 stk
Løk
2 stk
Stangselleri
2 stk
Gulrøtter
100 gr
Bacon
70 gr
Smør
2 dl
Eplejuice
1 ss
Olje til steking
6 ss
Tomatpuré
1 ts
Rosmarin, tørket
4 dl
Kjøttbuljong
1 klype
Salt og pepper
400 gr
Tagliatelle, tørket
1 dash
Parmesan
1 dash
Bladpersille (til servering)

Slik gjør du

  1. Trinn 1

    Skjær grønnsakene og bacon i små terninger. Varm en gryte og smelt smøret. Ha i grønnsaker og bacon. La surre på medium varme i ca. 10 minutter før du tilsetter eplejuice.

  2. Trinn 2

    Stek kjøttdeigen i en panne med 1 ss olje. Når kjøttet er gyllent, legges det over i gryten. Tilsett tomatpasta og kjøttbuljong. Sett på lokk og la det putre i ca. en time, eller mer.

  3. Trinn 3

    Kok tagliatelle som anvist på pakken. Bland tagliatelle med kjøttragu og riv parmesan over. Hakk bladpersille og strø over ved servering.