Pasta bolognese

Du kan aldri trå feil med spagetti og kjøttdeig til middag. Denne smakfulle bolognese-oppskriften er laget med røkt bacon og gir en fyldig og god kjøttsaus til pasta. En enkel og god variant av pasta bolognese – perfekt for både hverdagsmiddag og helgekos.
Velg antall personer
Voksne
2
Barn
2
Slik gjør du
-
Trinn 1
Skjær grønnsakene og bacon i små terninger. Varm en gryte og smelt smøret. Ha i grønnsaker og bacon. La surre på medium varme i ca. 10 minutter før du tilsetter eplejuice.
-
Trinn 2
Stek kjøttdeigen i en panne med 1 ss olje. Når kjøttet er gyllent, legges det over i gryten. Tilsett tomatpasta og kjøttbuljong. Sett på lokk og la det putre i ca. en time, eller mer.
-
Trinn 3
Kok tagliatelle som anvist på pakken. Bland tagliatelle med kjøttragu og riv parmesan over. Hakk bladpersille og strø over ved servering.
Prøv også