Hopp til innhold

Sjømatpasta med scampi og chili

3.4 i snitt
Tidsbruk 20 minutter
Vanskelighetsgrad Enkel ferdighetsnivå
7 ingredienser
280 planlagt
Sjømatpasta med scampi og chili
Pasta med scampi og chili er populær kosemat. Dette er en superenkel sjømatpasta med typiske italienske smaker av hvitløk og tomat.

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

Pasta

300 gr
Penne fullkorn

Scampi

260 gr
Ferdigkokte scampi
3 fedd
Hvitløk
1 stk
Rød chili
1 boks
Hakkede tomater
1 terning
Grønnsaksbuljong
3 ss
Olivenolje

Slik gjør du

Trinn 1

Kok pasta etter anvisning på pakken.

Trinn 2

Hakk 1/3 av scampiene. Varm olje i en gryte og stek dem sammen med finhakket hvitløk og chili.

Trinn 3

Vend sammen pasta og saus og server.

Trinn 4

Ha i buljongterning og hermetiske tomater og kok i 4-6 minutter. Ha i resten av scampiene tilslutt og la dem bli gjennomvarme.

Smaker godt med frisk basilikum.