Resteomelett med scampi og grønnsaker | Oppskrifter | REMA 1000
Hopp til innhold
Rema.no Oppskrifter Egg Resteomelett med scampi og grønnsaker

Resteomelett med scampi og grønnsaker

4.2 i snitt
Resteomelett med scampi og grønnsaker
Omelett er den perfekte restemiddagen. Kun fantasien setter grenser for hva du kan putte i den.

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

200 gr
Scampi, evt. stekt kylling, stekt svinekjøtt eller andre rester
2 ss
Smør
200 gr
Ferdigkuttede grønnsaker, f.eks. paprika, squash eller sopp
0.5 stk
Løk
6 stk
Egg
0.5 dl
Melk eller fløte
1 klype
Salt og pepper

Slik gjør du

  1. Trinn 1

    Strimle løken. Skjær grønnsaker i biter. Stek løken i smør i pannen til den er myk. Ha i scampi og stek noen minutter.

  2. Trinn 2

    Pisk sammen egg og melk. Hell i pannen og skru ned temperaturen til medium. Salte og pepre. Har du et lokk legger du på det. Når eggeblandingen har satt seg er omeletten ferdig.

Tips!

Hakk evt. persille og dryss over retten, og server gjerne med brød, pitabrød eller pinsa til.