Scampi i sursøt saus | Oppskrifter | REMA 1000
Hopp til innhold
Rema.no Oppskrifter Skalldyr Scampi Scampi i sursøt saus

Scampi i sursøt saus

3.5 i snitt
Scampi i sursøt saus
Kjapp å tilberede og full av smak! Disk opp med scampi i hjemmelaget sursøt saus.

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

260 gr
Ferdigkokt scampi
1 pk
Kokt ris

Sursøt saus

3.5 dl
Vann
2 dl
Ketchup
4 ss
Ananaslake fra boks
3 ss
Østerssaus
2 ss
Sukker
1 ss
Eddik 7% klar
1 ss
Maizena
0.5 ts
Salt

Grønnsaker

2 ss
Olje til steking
2 fedd
Hvitløk (finhakket)
1 stk
Paprika
1 stk
Rødløk
1 boks
Ananas i ringer

Slik gjør du

  1. Trinn 1

    Bland sammen sausen og kutt opp grønnsakene i spisestore biter.

    Varm olje på middels høy varme i en stekepanne. Fres hvitløk gyllen og ha oppi alle grønnsakene og ananas. Stek i ca. 1-2 min.

  2. Trinn 2

    Ha i saus og scampi. Rør jevnlig til det koker, og la og koke i ca. 3-4 min., slik at sausen tykner. Server med ris.

Alt Asiatisk

Elisabeth Le driver bloggen og Instagram profilen Alt Asiatisk. I tillegg har hun gitt ut to kokebøker fullspekket med fristende, inspirerende oppskrifter.