Tagliatelle med spicy scampi | Oppskrifter | REMA 1000
Hopp til innhold
Rema.no Oppskrifter Pasta Tagliatelle med spicy scampi

Tagliatelle med spicy scampi

3.6 i snitt
Tagliatelle med spicy scampi
Pasta med scampi er et kjempegodt alternativ til de kjøttbaserte rettene. Bare husk – italienerne bruker aldri parmesan på fisk- og skalldyrspasta!

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

500 gr
Tagliatelle
1 pose
Rå scampi uten skall (frosne)
3 dl
Crème Fraîche (alt. matfløte)
1 stk
Sitron
1 potte
Kruspersille, liten
4 ss
Olivenolje
2 fedd
Hvitløk
1 klype
Kajennepepper
1 klype
Salt

Slik gjør du

  1. Trinn 1

    Tin og skrell scampi. Kok tagliatelle al dente i lettsaltet vann. Hell av vannet.

  2. Trinn 2

    Stek scampi i en stor panne med litt olje, ha i finhakket hvitløk og kajennepepper og la det surre litt.

  3. Trinn 3

    Tilsett crème fraîche og kok opp.

  4. Trinn 4

    Vask sitronen(e) og rasp skallet opp i sausen og smak til med salt og sitronsaft.

  5. Trinn 5

    Ha pastaen over i pannen med scampi.

  6. Trinn 6

    Bland godt, smak til med salt og server med masse hakket frisk persille.