Hopp til innhold

Tagliatelle med spicy scampi

3.5 i snitt
Tidsbruk 20 minutter
Vanskelighetsgrad Enkel ferdighetsnivå
8 ingredienser
925 planlagt
Tagliatelle med spicy scampi

Pasta med scampi er et kjempegodt alternativ til de kjøttbaserte rettene. Bare husk – italienerne bruker aldri parmesan på fisk- og skalldyrspasta!

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

500 gr
Tagliatelle Egg Barilla
1 pose
Rå scampi frosne 500g Godehav
3 dl
Crème fraîche Tine
1 stk
Sitron
1 potte
Kruspersille, liten
4 ss
Olivenolje REMA 1000
2 fedd
Hvitløk
1 klype
Kajennepepper

Slik gjør du

Trinn 1

Tin og skrell scampi. Kok tagliatelle al dente i lettsaltet vann. Hell av vannet.

Trinn 2

Tilsett crème fraîche og kok opp.

Trinn 3

Stek scampi i en stor panne med litt olje, ha i finhakket hvitløk og kajennepepper og la det surre litt.

Trinn 4

Vask sitronen(e) og rasp skallet opp i sausen og smak til med salt og sitronsaft.

Trinn 5

Ha pastaen over i pannen med scampi.

Trinn 6

Bland godt, smak til med salt og server med masse hakket frisk persille. Du kan godt bytte ut crème fraîche med matfløte.