Tagliatelle med spicy scampi

Pasta med scampi er et kjempegodt alternativ til de kjøttbaserte rettene. Bare husk – italienerne bruker aldri parmesan på fisk- og skalldyrspasta!
Velg antall personer
Voksne
2
Barn
2
Slik gjør du
-
Trinn 1
Tin og skrell scampi. Kok tagliatelle al dente i lettsaltet vann. Hell av vannet.
-
Trinn 2
Stek scampi i en stor panne med litt olje, ha i finhakket hvitløk og kajennepepper og la det surre litt.
-
Trinn 3
Tilsett crème fraîche og kok opp.
-
Trinn 4
Vask sitronen(e) og rasp skallet opp i sausen og smak til med salt og sitronsaft.
-
Trinn 5
Ha pastaen over i pannen med scampi.
-
Trinn 6
Bland godt, smak til med salt og server med masse hakket frisk persille.
Prøv også