Tagliatelle med scampi og chorizo
En rask og enkel pastarett med scampi og chorizo. Denne passer både til hverdag og til fest. Pastavannet binder det hele sammen og skaper en fantastisk saus.
Velg antall personer
Slik gjør du
-
Trinn 1
Finhakk løk og hvitløk, skjær chorizo og paprika i strimler. Riv ost og sitronskall.
-
Trinn 2
Kok tagliatelle i lettsaltet vann som anvist på pakken. Spar 0,5 dl av pastavannet.
-
Trinn 3
Mens pastaen koker: Stek løk i en panne med olje til den er myk og blank, men ikke brent. Tilsett chorizostrimler og stek et par minutte. Ha i paprika, scampi og hvitløk. Hell på kremfløte og la putre noen minutter. Tilsett sitronskall og pastavann. Kok opp og slå av platen.
-
Trinn 4
Sil vannet av pastaen og vend inn i sausen. Server og dryss med persille og ost.
TIPS
Alle pastaretter kan erstattes med glutenfrie alternativer fra Goodly
Tagliatelle og pasta casarecce fra Kolonihagen.