«One pot pasta» med kjøttboller | Oppskrifter | REMA 1000
Hopp til innhold
Rema.no Oppskrifter Pasta «One pot pasta» med kjøttboller

«One pot pasta» med kjøttboller

3.5 i snitt
«One pot pasta» med kjøttboller
Du sparer deg selv for både oppvask og tid ved å lage en smaksrik one-pot pasta med kjøttboller. Det går kjapt og smaker utrolig godt!

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

1
Pastasaus
1
Kjøttboller (eller se oppskrift under)
250 gr
Fusilli pastaskruer
1 stk
Løk
1 fedd
Hvitløk
3 ss
Bladpersille, finhakket
5 dl
Grønnsakskraft
1
Hakkede tomater
2 ss
Olivenolje
1 klype
Salt og pepper

Slik gjør du

  1. Trinn 1

    Skrell løken og riv den på rivjern.

  2. Trinn 2

    Ha olje i en stor gryte. Ha løken, pasta, pastasaus, kraft, kjøttboller, hakkede tomater og hvitløk i gryten. Kok opp og la småkoke i 15-20 min. til pastaen er kokt.

  3. Trinn 3

    Krydre med salt og pepper. Dryss over persille og server.

TIPS

Kjøp enten ferdig kjøttboller i tomatsaus, eller lag fra bunnen selv. Se oppskrift nederst.