Pitapizza | Oppskrifter | REMA 1000
Hopp til innhold

Pitapizza

3.7 i snitt
Pitapizza
Pitapizza er løsningen dersom du ønsker en rask og enkel middag. Topp gjerne med det du har i skapet – en osteskalk, noen skiver pålegg eller middagsrester gjør susen.

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

4 stk
Pitabrød
150 gr
Revet ost
2 ts
Oregano
1 glass
Pizzasaus
4 skive
Kokt skinke
4 skive
Salami

Slik gjør du

  1. Trinn 1

    Sett ovnen på 240 grader. Del et pitabrød i to på langs, og smør hver snittflate med pizzasaus. Ha på revet ost og strø over oregano.

  2. Trinn 2

    Skjær skinke og salami i strimler. Legg strimler utover pitabrødene.

  3. Trinn 3

    Plasser pitapizzaene på et stekebrett med bakepapir, og stek i ovnen i ca. 6 minutter til osten er smeltet.

     

    Husk å godta cookies i nettleseren for å se step-by-step video her til denne oppskriften.