Pasta med sopp og pastinakk
Vi elsker kombinasjonen av sopp og pastinakk! Timian eller rosmarin er perfekte urter å smaksette denne gode retten med. REMA 1000 sin pastasaus med mascarpone er fyldig, og gjør denne pastaen kremet og deilig.
Velg antall personer
Voksne
2
Barn
2
Slik gjør du
-
Trinn 1
Sett over en gryte med vann til pastaen. Salte vannet lett. Skjær sopp i biter og skjær pastinakk i tynne skiver.
-
Trinn 2
Stek pastinakk i pannen i litt olivenolje. Salt og pepre lett. Når de er gylne, tas de ut av pannen. Ha soppen i pannen og stek. Når soppen er gyllen tilsettes hakket hvitløk og rosmarin. Stek i ca. 1 min. Ha pastinakkskiver i, og hell over pastasausen. La det putre mens tagliatelle koker som anvist på pakken.
-
Trinn 3
Før servering blandes pastaen med sausen. Riv parmesan over.
Serveringstips
Godt brød og en blandet salat med tomat.
Prøv også