Pasta med sopp og pastinakk | Oppskrifter | REMA 1000
Hopp til innhold
Rema.no Oppskrifter Pasta Pasta med sopp og pastinakk

Pasta med sopp og pastinakk

4.4 i snitt
Pasta med sopp og pastinakk
Vi elsker kombinasjonen av sopp og pastinakk! Timian eller rosmarin er perfekte urter å smaksette denne gode retten med. REMA 1000 sin pastasaus med mascarpone er fyldig, og gjør denne pastaen kremet og deilig.

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

1 glass
Pastasaus med mascarpone
400 gr
Tagliatelle
1 stk
Pastinakk
2 ss
Olivenolje
1 fedd
Hvitløk
1 ss
Rosmarin, grovhakket
250 gr
Sjampinjong
1 klype
Salt og pepper
1 neve
Parmesan, revet

Slik gjør du

  1. Trinn 1

    Sett over en gryte med vann til pastaen. Salte vannet lett. Skjær sopp i biter og skjær pastinakk i tynne skiver.

  2. Trinn 2

    Stek pastinakk i pannen i litt olivenolje. Salt og pepre lett. Når de er gylne, tas de ut av pannen. Ha soppen i pannen og stek. Når soppen er gyllen tilsettes hakket hvitløk og rosmarin. Stek i ca. 1 min. Ha pastinakkskiver i, og hell over pastasausen. La det putre mens tagliatelle koker som anvist på pakken.

  3. Trinn 3

    Før servering blandes pastaen med sausen. Riv parmesan over.

Serveringstips

Godt brød og en blandet salat med tomat.