Grønn guacamole
Noen meksikanske kokker foretrekker hjemmelaget guacamole uten tomat og lime. De ønsker rett og slett at ingen ingredienser skal forstyrre den delikate smaken av avokadoen. Prøv selv!
Velg antall personer
Voksne
2
Barn
2
Slik gjør du
-
Trinn 1
Del avokadoene i to, fjern steinene og grav ut «kjøttet» med en spiseskje og over i en bolle. Grovknus avokadokjøttet med en gaffel.
-
Trinn 2
Tilsett finhakket sjalottløk og chili – og grovhakket koriander. Rør forsiktig sammen. Smak til med salt.
-
Trinn 3
Dekk med plastfolie – plastfolien skal legges rett oppå guacamolen for å hindre at den blir brun. La den stå i kjøleskapet i 30 minutter før servering slik at alle smakene setter seg.
Tips
Sprit opp guacamole med noen dråper Hotter Chilisauce Habanero.
Prøv også