Hopp til innhold

Karbonader med fløtegratinerte poteter

Ingen vurderinger
Tidsbruk 45 minutter
Vanskelighetsgrad Enkel ferdighetsnivå
10 ingredienser
Karbonader med fløtegratinerte poteter
Karbonader med fløtegratinerte poteter og peppersaus er en tradisjonell rett som passer både til hverdags og fest.

Antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

525 gr
Karbonader
1 pk
Sjampinjong, fersk
1 pose
Peppersaus
1 pose
Fløtegratinerte poteter, (ca. 700 gram)
1 klype
Salt og pepper
1 dl
Melk, (valgfri mengde til saus)
1 ss
Olje til steking

Forslag til pynt

1 pk
Bacon
1 neve
Persille
1 pose
Blandet salat

Slik gjør du

Trinn 1

Skjær sjampinjongene i skiver. Ha 1 ss olje i en panne og stek dem gylne.

Trinn 2

Tilbered de fløtegratinerte potetene som anvist på pakken. Bruker du bacon, kan du tilsette ca. 50–70 g i terninger eller strimler for ekstra god smak før du setter formen i ovnen.

Trinn 3

Stek karbonadene i pannen med litt olje. Varm peppersausen.

Trinn 4

Server karbonadene med peppersaus, fløtegratinerte poteter og sopp. Pynt gjerne med persille og salat.