Kylling med fløtegratinerte poteter
Fløtegratinerte poteter kan brukes til mer enn biff og lam. Prøv til stekte kyllinglår med pestosaus og en frisk salat.
Velg antall personer
Voksne
2
Barn
2
Slik gjør du
-
Trinn 1
Sett ovnen til 200 grader, varmluft. Legg kyllinglårene i en ildfast form. Salte og pepre. Stek i 35 min.
-
Trinn 2
Legg de fløtegratinerte potetene i en ildfast form og stek sammen med kyllingen.
-
Trinn 3
Kok opp fløte og rød pesto. La det tykne. Smak til med salt og pepper.
-
Trinn 4
Bland råkost med olje og eddik. Salte og pepre. Skjær strimler av agurk og del tomater i båter. Vend inn i salaten.
-
Trinn 5
Server kylling med fløtegratinerte poteter, pestosaus og salat. Pynt evt. med litt frisk basilikum.
Prøv også