Kylling med fløtegratinerte poteter | Oppskrifter | REMA 1000
Hopp til innhold
Rema.no Oppskrifter Kylling til middag Kyllinglår Kylling med fløtegratinerte poteter

Kylling med fløtegratinerte poteter

3.2 i snitt
Kylling med fløtegratinerte poteter
Fløtegratinerte poteter kan brukes til mer enn biff og lam. Prøv til stekte kyllinglår med pestosaus og en frisk salat.

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

1 pk
Fløtegratinerte poteter, fryst
4 stk
Kyllinglår
0.5 glass
Rød pesto
3 dl
Fløte
1 pk
Cherrytomater
1 pk
Råkostsalat
0.5 stk
Agurk
2 ss
Olivenolje
1 ts
Eddik
1 klype
Salt og pepper
1 neve
Frisk basilikum

Slik gjør du

  1. Trinn 1

    Sett ovnen til 200 grader, varmluft. Legg kyllinglårene i en ildfast form. Salte og pepre. Stek i 35 min.

  2. Trinn 2

    Legg de fløtegratinerte potetene i en ildfast form og stek sammen med kyllingen.

  3. Trinn 3

    Kok opp fløte og rød pesto. La det tykne. Smak til med salt og pepper.

  4. Trinn 4

    Bland råkost med olje og eddik. Salte og pepre. Skjær strimler av agurk og del tomater i båter. Vend inn i salaten.

  5. Trinn 5

    Server kylling med fløtegratinerte poteter, pestosaus og salat. Pynt evt. med litt frisk basilikum.