Kylling med fløtegratinerte poteter | Oppskrifter | REMA 1000
Hopp til innhold

Kylling med fløtegratinerte poteter

4.0 i snitt
Tidsbruk 40 minutter
Vanskelighetsgrad Enkel ferdighetsnivå
11 ingredienser
Kylling med fløtegratinerte poteter
Fløtegratinerte poteter kan brukes til mer enn biff og lam. Prøv til stekte kyllinglår med pestosaus og en frisk salat.

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

1 pk
Fløtegratinerte poteter, fryst
4 stk
Kyllinglår
0.5 glass
Rød pesto
3 dl
Fløte
1 pk
Cherrytomater
1 pk
Råkostsalat
0.5 stk
Agurk
2 ss
Olivenolje
1 ts
Eddik
1 klype
Salt og pepper
1 neve
Frisk basilikum

Slik gjør du

Trinn 1

Sett ovnen til 200 grader, varmluft. Legg kyllinglårene i en ildfast form. Salte og pepre. Stek i 35 min.

Trinn 2

Legg de fløtegratinerte potetene i en ildfast form og stek sammen med kyllingen.

Trinn 3

Kok opp fløte og rød pesto. La det tykne. Smak til med salt og pepper.

Trinn 4

Bland råkost med olje og eddik. Salte og pepre. Skjær strimler av agurk og del tomater i båter. Vend inn i salaten.

Trinn 5

Server kylling med fløtegratinerte poteter, pestosaus og salat. Pynt evt. med litt frisk basilikum.