Kyllinglår Mojo Criollo
Velg antall personer
Slik gjør du
-
Trinn 1
Rens hvitløk og riv på et rivjern eller press gjennom en hvitløkspresse. Bland hvitløk, olje, salt, pepper, oregano, spisskummen, limeskall og -saft og appelsinskall og -saft i en bolle.
-
Trinn 2
Legg kyllinglårene i marinaden. Dekk bollen med plastfolie, og ha den i kjøleskapet i minst 2 timer, eller over natten. Ta kyllinglårene ut av marinaden og tørk av med kjøkkenpapir.
-
Trinn 3
Tenn grillen. Legg kyllinglårene med skinnsiden opp (hvis de har skinn), på indirekte varme. Ta ned lokket. Grill i 8-10 min. Flytt kyllinglårene over til direkte varme (skinnsiden ned hvis de har skinn). Snu når de har fått en fin, gyllen farge. Flytt tilbake til indirekte varme. Ta ned lokket og grill videre til kyllinglårene er klare.
-
Trinn 4
Legg kyllinglårene på et fat og la hvile i ca. 5 min.
Serveringstips
Server gjerne med potetsalat