Grillet ostesmørbrød med ananas
Ostesmørbrød blir enda bedre når de grilles! En lett smak av røyk – og med deilig ost som bobler ut på kantene, gjør disse ostesmørbrødene til en smaksopplevelse utenom det vanlige.
Velg antall personer
Voksne
2
Barn
2
Slik gjør du
-
Trinn 1
Tenn grillen. Legg ananasringene på kjøkkenpapir, slik at overflødig væske forsvinner.
-
Trinn 2
Smør brødskivene med majones på en side. Disse skal vende ned mot fjøla. På den andre siden legges ost, skinke, ananas og ost igjen. Krydre med litt grillkrydder på ananasskiven. Klapp sammen skivene til en sandwich. Majonesen skal på utsiden. Dette for å få sprø stekeskorpe.
-
Trinn 3
Legg ostesmørbrødene på indirekte varme på grillen. Snu halvveis og fjern fra grillen når smørbrødet har fine grillstriper og osten bobler.
Prøv også