Pizza med grillet kylling og ananas
Har du rester av grillet kylling er det perfekt å bruke på denne pizzaen. Sammen med ananas utfyller de hverandre og gir pizzaen en ekstra god smak.
Velg antall personer
Voksne
2
Barn
2
Slik gjør du
-
Trinn 1
Løs saltet opp i vannet, og bland inn gjær og olje. Ha i mel og elt med maskin eller for hånd i minimum 10 minutter til en smidig deig. Dekk med plastfolie og sett til heving i ca. 45 minutter.
-
Trinn 2
Slå luften ut av deigen og del i 6 emner. Dekk med plastfolie og hev i 45 minutter eller sett til kaldheving natten over.
-
Trinn 3
Kjevle ut emnene og bre pizzasaus utover bunnen. Strø over ost og legg på kyllingkjøtt og ananas.
-
Trinn 4
Stek i ovnen på 250 grader (eller høyere) til pizzaen er gyllen.
TIPS
Prøv gjerne med litt nachochips på toppen.
Prøv også