Tunfiskrøre med eple og karri
Tunfiskrøre er en sunn klassiker som kan varieres i det uendelige. Prøv denne med karri, løk og eple. Fantastisk!
Velg antall personer
Slik gjør du
-
Trinn 1
Bland majones og crème fraîche. Tilsett sennep, karri og sitronsaft. Sil væsken av tunfiskboksen. Finhakk løk og eple. Bland tunfisk, løk og eple med dressing. Smak til med salt og pepper.
-
Trinn 2
Del baguette i to eller bruk skiver med rugbrød. Ha på godt med tunfiskrøre og pynt med agurkskiver. Krydre med pepper, og gjerne en skvis med sitron.
Tips
Lag dobbel porsjon så har du til et ekstra måltid. Tunfiskrøren kan gjerne stå et par dager i kjøleskapet. Da bør vente med å ha i løk og eple til dagen du skal servere. Da blir ikke løksmaken for dominerende, og eplebitene holder seg friske.