Hopp til innhold

Løksuppe med sei

Ingen vurderinger
Tidsbruk 30 minutter
Vanskelighetsgrad Enkel ferdighetsnivå
11 ingredienser
97 planlagt
Løksuppe med sei

Den allsidige seien passer utmerket til både steking, grilling og koking. Løksuppen er en varm gryteklassiker med masse smak – og lager du den som her, med sei og tomat, har du ganske sikkert en ny familiefavoritt.

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

1 stk
Seifilet frossen Godehav
2 ss
Kruspersille, liten
1 pose
Hvitløksbaguetter REMA 1000
3 stk
Løk
2 stk
Tomat
2 ss
Gressløk, liten
3 ss
Olivenolje REMA 1000
4 ss
Soyasaus Kikkoman
2 ss
Balsamicoeddik
3 fedd
Hvitløk
1 l
Grønnsaksbuljong

Slik gjør du

Trinn 1

Tin fisken. Skjær løk i skiver og finhakk hvitløk. Brun løk og hvitløk i olje, ha i grønnsaksbuljong, soyasaus og balsamicoeddik og kok videre i ca. 15 minutter. Smak til med salt og pepper.

Trinn 2

Skjær brød i terninger og rist det i en varm panne.

Trinn 3

Del fisk og tomat i store biter, legg det i suppen og la det trekke til fisken er kokt. Dryss hakket persille, gressløk og sprøstekte krutonger over suppen rett før servering.