Løksuppe med sei | Oppskrifter | REMA 1000
Hopp til innhold

Løksuppe med sei

4.5 i snitt
Løksuppe med sei
Den allsidige seien passer utmerket til både steking, grilling og koking. Løksuppen er en varm gryteklassiker med masse smak – og lager du den som her, med sei og tomat, har du ganske sikkert en ny familiefavoritt.

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

1 stk
Seifilet frossen Godehav
2 ss
Kruspersille, liten
1 pose
Hvitløksbaguetter REMA 1000
3 stk
Løk
2 stk
Tomat
2 ss
Gressløk, liten
3 ss
Olivenolje REMA 1000
4 ss
Soyasaus Kikkoman
2 ss
Balsamicoeddik
3 fedd
Hvitløk
1 l
Grønnsaksbuljong

Slik gjør du

  1. Trinn 1

    Tin fisken. Skjær løk i skiver og finhakk hvitløk. Brun løk og hvitløk i olje, ha i grønnsaksbuljong, soyasaus og balsamicoeddik og kok videre i ca. 15 minutter. Smak til med salt og pepper.

  2. Trinn 2

    Skjær brød i terninger og rist det i en varm panne.

  3. Trinn 3

    Del fisk og tomat i store biter, legg det i suppen og la det trekke til fisken er kokt. Dryss hakket persille, gressløk og sprøstekte krutonger over suppen rett før servering.