Løksuppe med sei
Den allsidige seien passer utmerket til både steking, grilling og koking. Løksuppen er en varm gryteklassiker med masse smak – og lager du den som her, med sei og tomat, har du ganske sikkert en ny familiefavoritt.
Velg antall personer
Voksne
2
Barn
2
Slik gjør du
-
Trinn 1
Tin fisken. Skjær løk i skiver og finhakk hvitløk. Brun løk og hvitløk i olje, ha i grønnsaksbuljong, soyasaus og balsamicoeddik og kok videre i ca. 15 minutter. Smak til med salt og pepper.
-
Trinn 2
Skjær brød i terninger og rist det i en varm panne.
-
Trinn 3
Del fisk og tomat i store biter, legg det i suppen og la det trekke til fisken er kokt. Dryss hakket persille, gressløk og sprøstekte krutonger over suppen rett før servering.
Prøv også