Kremet fiskesuppe med sei | Oppskrifter | REMA 1000
Hopp til innhold

Kremet fiskesuppe med sei

3.2 i snitt
Tidsbruk 15 minutter
Vanskelighetsgrad Enkel ferdighetsnivå
13 ingredienser
Kremet fiskesuppe med sei
Alle liker kremete fiskesupper! Kremet fiskesuppe med sei er en rask og smakfull rett å lage i en hektisk hverdag.

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

6 dl
Vann
2 dl
Eplemost
2 dl
Rekekraft fra rekeboksen
1 ts
Salt
380 gr
Seifilet
1 stk
Purre
2 dl
Fløte
1 ss
Maisstivelse
2 ts
Sukker
100 gr
Pillede reker fra boks
1 dl
Syltede agurker (finhakkede)
1 ts
Sitronsaft
1 dl
Hakket gressløk

Slik gjør du

Trinn 1

Kok opp vann, eplemost, salt og rekekraften fra glasset med reker. Kutt fisken i 1 cm store terninger og ha i kjelen. Kok opp og la trekke i 15 sekunder.

Trinn 2

Sil av kraften og ta vare på den. Hold fisken varm. Rens purren, vask den og kutt i terninger. Ha purren i en kjele sammen med kraften, fløte og kok opp. Jevne med maisstivelse utrørt i kaldt vann.

Trinn 3

Ha fisk, reker, hakket agurk og finhakket gressløk i suppen og smak den til med litt sukker, evt. noen dråper sitronsaft.