Hopp til innhold
Forside Oppskrifter Fisk Fiskepinner i pølsebrød

Fiskepinner i pølsebrød

4.1 i snitt
Fiskepinner i pølsebrød
Fiskepinner i pølsebrød er en enkel og kreativ middag – perfekt på travle dager.

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

8 stk
Fiskepinner
1 pose
Isbergsmiks
4 ss
Majones
4 ss
Yoghurt Naturell
1 ss
Ketchup
6 skive
Sylteagurk
1 klype
Salt og pepper
8 stk
Pølsebrød
1 stk
Sitron

Slik gjør du

  1. Trinn 1

    Stek fiskepinner i ovnen som anvist på pakken. Finhakk sylteagurk. Bland majones, yoghurt, ketchup og sylteagurk. Smak til med salt, pepper og litt sitronsaft.

  2. Trinn 2

    Varm pølsebrødene. Legg en god mengde salat i hvert brød, og en stor klatt dressing. Legg på fiskepinner og server med en sitronbåt ved siden av.